logo
30 July 2013

Met wink naar Wang

Gepost in fashion

Ik ben niet het eerste meisje dat steeds doller wordt op de schoenen van Alexander Wang en ik zal ook niet het laatste meisje zijn. Deze zomer zijn het de ‘Aline High T-Strap Sandals‘ van de designer (hieronder aan te zien) die vooral in trek zijn bij de mode incrowd.

 photo alexanderwangalinehighstrapsandals.jpgZoals dat gaat met dingen die in trek zijn: daar komen knock-offs van. Voor minder dan een vijfde van de prijs vind je die hier bij Choies. De knock-offs zijn wel een héle dikke knipoog naar Wang, want alleen in de echte details zijn de knock-offs en de real deal van elkaar te onderscheiden (als je ze in het echt ziet, zie je natuurlijk wel meer (kwaliteits)verschil).

 photo shewearsfashionchoieshight-strapsandals.jpgDe Choies versie (die je hierboven ziet, maar niet aan mijn benen) was al een tijdje van mij, maar met het mooie weer van deze weken was het deze maand toch echt tijd ze uit de kast te halen. Morgen zie je hoe ik ze gecombineerd heb!

Wat vind jij van de high t-strap sandals?

P.S. Zowel de Wang’s als de Choies’ zijn er ook in zwart.


Bronnen foto’s: 

5 inch and upShe Wears Fashion

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties