logo
26 July 2013

Mijn favoriete beautyproduct in de zomer

Gepost in beauty

Steeds als ik denk te weten dat als ik voor op een onbewoond eiland één beautyproduct mocht kiezen, welke dat dan zou moeten zijn, verander ik later toch weer van mening. Elk beautyproduct heeft zo haar eigen charme en kracht en dat is maar goed ook. Zowel BB cream, matterende poeder, wenkbrauwpoeder, mascara, blush als lipstick kan een hele hoop voor je doen. En dan heb ik nog maar een schijntje opgenoemd van de beautyproducten die er op de markt zijn.

Highlighter is nog zo’n voorbeeld. Een product dat ik tijdens het zonnige weer van vorige en deze week helemaal herontdekt heb. Je moet toch wat als je niet op vakantie gaat en veel binnen aan het werk bent… zeg dan maar ‘dag’ tegen een natuurlijke glow. Vandaar dat ik de natuur maar een beetje ben gaan helpen. Handig (en mooi!) hoor: wat zonnestralen in een paletje (oké, oké, het is niet hetzelfde, maar fake it ’till you make it).

 photo Mijnfavorietebeautyproductindezomer.jpgDan ga ik nu even beautyblogger Misslipgloss citeren voor highlighter advies (ik kan zelf ook wel wat, maar ben vooral van het ‘ik doe maar wat’, dus voordat ik je iets verkeerds aansmeer/aanleer…): “Je kan highlighter het mooist op je jukbeenderen aanbrengen, gewoon over je blush heen, of ‘alleen’. En als je highlighter op je ogen wilt gebruiken is het het mooist als je het in je binnenste ooghoeken aanbrengt, of een beetje onder je wenkbrauw. Als je matte tinten gebruikt, bijvoorbeeld een donkerbruine matte kleur in je arcadeboog, kan je die wat extra glans geven door er een highlighter overheen te blenden aan het eind“.

Ik heb hier de highlighter Glo van Sleek gebruikt in de variant Bronze baby’. Nu is het wachten alleen nog op een (terugkomend) zonnetje, want niets combineert zo goed met highlighter als die gele bol…

Draag jij wel eens highlighter? Wat is jouw favoriete beautyproduct in de zomer?


Foto door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties