logo
13 July 2013

Mijn favoriete look uit het Primark herfst 2013 lookbook

Gepost in fashion

Voor wie het niet weet: wanneer er een nieuwe collectie uitkomt van een merk of winkel -omdat er bijvoorbeeld een nieuw seizoen begint- dan wordt er vaak een lookbook gemaakt van die collectie. Zo kun je de collectie gestyled, gecombineerd en op modellen zien. Aangezien zomer 2013 voor de modewereld al lang een gepasseerd station is (don’t shoot the messenger, haha!), komen op dit moment de herfst/winter 2013/2014 lookbooks tevoorschijn. Waaronder die van Primark.

Onderstaand beeld is mijn favoriete foto uit het lookbook. Hoewel ik de combinatie zo zelf niet zou dragen, vind ik de items en styling ontzettend classy en had de kleding wat mij betreft net zo goed van een duur merk afkomstig kunnen zijn.

 photo mijnfavorietelookuithetprimarkherfst2013lookbook.jpgDe rest van het Primark herfst 2013 lookbook is wat minder minimalistisch: de accessoires moeten immers ook getoond worden. Nieuwsgierig geworden? De rest van het lookbook bekijk je hier.

Wat is jouw favoriete look uit het lookbook?


Bron foto.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties