logo
28 July 2013

Modemusthaves.com – Mijn favorieten

Gepost in fashion
Ieder weekend zet ik mijn zes favorieten van een webshop, merk of collectie voor jullie bij elkaar.

Inmiddels is Modemusthaves.com een begrip in webshopland. Knap, want het is écht nog niet lang geleden dat Elise van Wonderen de webshop begon. Ik weet nog dat ik op het (toenmalige) kantoor van I Love Fashion News/ModeMusthaves was aan de Keizersgracht en dat Elise haar webshop nog in haar ééntje runde/alles zelf deed. Inmiddels is dat verre van onmogelijk, met bijvoorbeeld ruim 52.000 (!) Facebook fans.

Met veel trendy items valt ModeMusthaves dan ook recht in de roos bij de grote massa. Alles is erg draagbaar, maar voor veel mensen nét even iets anders dan dat ze gewend zijn. Volgens mij is dat ook de perfecte formule van een webshop: zowel toegankelijk als origineel zijn. Dat laatste is misschien niet meer heel erg het geval gezien er sinds het succes van Modemusthaves ontzettend veel look-a-like webshops uit de grond zijn gekomen, maar gelukkig voor ModeMusthaves lijkt te gelden “first come, first served”- nog geen van de look-a-likes heeft bijvoorbeeld die ruim 52.000 Facebook fans gerealiseerd.

Op wat naar wat ik op dit moment de leukste Modemusthaves vind!

 photo ModemusthavescomMijnfavorieten28juli2013.jpg
V.l.n.r.: Aztec joggings, €29,95 / Holy heels, €29,95 / Boho bag, €59,95 / Galaxy girl, €43,95 / Kate’s blue diamonds, €22,95 / US army jacket, €49,95Het model pumps vind ik erg mooi: de hak is niet te hoog en niet te laag, en de neus is niet te rond en niet te puntig. Ze zijn er overigens ook in zwart en luipaardprint. Verder vind ik de joggingbroek leuk omdat er een aztec streepje aan de zijkant zit. Dit maakt ‘m toch net iets geschikter “voor mee over straat”. Oh en de tas is natuurlijk helemaal mijn ding. Niet handig om te combineren, maar wel ontzettend vrolijk en Ibiza.

Bij ModeMusthaves geldt: op werkdagen vóór 21:30 besteld, dezelfde dag verzonden. Dat is snel! Betalen kan er met iDeal, Paypal, Creditcard, achteraf betalen… met wat eigenlijk niet? Ook kun je er een Fashioncheque besteden. Verzendkosten zijn €4,95 voor verzending binnen Nederland en €8,- voor verzending naar België (maar de webshop verzendt wereldwijd, dus er zijn meer tarieven). Als je voor minimaal €100,- bestelt is verzending gratis.

Kijk jij wel eens op Modemusthaves.com? Wat vind je van mijn favorieten?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties