logo
13 July 2013

Nieuw in de Suz shop!

Aan alle dames die níet op vakantie zijn (en aan alle dames die op vakantie gewoon fashionisaparty.com lezen natuurlijk, thumbs up!): de Suz shop is weer aangevuld! Vooral dames die fan zijn van jumpsuits, maxi jurken, strikjes, dalmatiërs, spijkergiletjes… ik zou eigenlijk iedereen die enthousiast wordt van kleding en accessoires aanraden om (weer) te gaan kijken, haha! Dan zie je o.a. dit:

 photo Suzshop13juli1.jpg
 photo Suzshop13juli10.jpg
 photo Suzshop13juli11.jpgEr is nog veel meer dan deze drie stuks. Bekijk alles in de Suz shop zelf.

Weer geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Wil je ma(i)len? Mail dan naar suz@fashionisaparty.com. Ook voor de antwoorden op vragen die je eventeel nog hebt. De antwoorden op de meest gestelde vragen (verzendkosten, retourneren, etc.) kun je echter hier al vinden.

Heb je iets leuks gezien?


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties