logo
20 July 2013

Nieuw in de Suz shop!

Yes! Het wordt – zoals het er nu naar uitziet- de komende tijd nog mooi weer en dus heb ik wat redelijk zomerse items in de Suz shop gezet. Wat dacht je van een kanten blazer, een zwart zomerjurkje (à la Summer black inderdaad) en een luchtig blousje?

 photo NieuwindeSuzshop1-1.jpg
 photo NieuwindeSuzshop2-1.jpg
 photo NieuwindeSuzshop3-3.jpgOok deze week is de aanvulling weer groter dan bovenstaande drie stuks. In de Suz shop zelf vind je de andere nieuwe items en – niet te vergeten- items die al langer in de shop staan, maar nog steeds op een nieuwe eigenaresse wachten. Ook vind je daar informatie over verzendkosten e.d.

Wil je wat aanschaffen? Leuk! Stuur een mailtje naar suz@fashionisaparty.com en de rest komt voor de bakker.

Heb je iets leuks gezien?


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties