logo
3 July 2013

Oren op je heupen

Gepost in fashion

Ik ben op modegebied niet héél snel meer onder de indruk, maar soms sta ik er toch nog even versteld van wat ik nú weer ben tegen gekomen. In dit geval een rokje met ingebouwde oren aan de bovenkant, waardoor je oortjes op je heupen hebt zitten.

 photo choiescatearsskirt3.jpg
 photo choiescatearsskirt.jpg
 photo choiescatearsskirt2.jpgDat ik dit mooi vind kan ik niet zeggen (de print op het rokje trouwens wel!), maar grappig vind ik het in ieder geval. Zoals je aan de sneeuw op de tweede foto kunt zien is het rokje al wat ouder, maar ik kwam hem nu pas tegen. Dat maakt wat mij betreft niet uit, want ik vind het niet per se een winters (of zomers) rokje.

Je vindt het rokje hier in de sale van Choies voor €23,09. Het rokje is ook te koop geweest bij Romwe, maar daar is ie uitverkocht.

Zou jij ‘m dragen?


Bronnen foto’s: 

gvozdiShe / KAWAII LABO / Mes Voyages à Paris

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties