logo
15 July 2013

Outfit – AFW juli 2013

Gepost in mijn outfits

Tijdens Fashion Week probeer ik altijd meer dan ooit ‘eigen’ gekleed te gaan en niet zozeer trendy. Waarschijnlijk omdat ik me op die manier, aangezien ik me dan tussen veel trendy mensen begeef, beter kan onderscheiden. Aangezien ‘onderscheiden’ zo’n beetje de rode draad in mijn leven vormt, voel ik me daar veilig bij.

Ik denk dat ook deze keer het ‘eigen’ aspect goed is gelukt. Ik trok mijn nieuwe vintage jurkje aan die je hier hebt kunnen zien en combineerde ‘m met gele schoenen (yay!), fierce haar (gedeeltelijk afgekeken van Ivania) en knallende lipstick. Ik voelde me er op en top mezelf in.

De grap van de avond was toch wel van Bas Kosters himself, die ‘BAN AAN, sms BAN AAN’ riep toen hij langs liep. Het duurde even voordat het kwartje viel (aangezien ik ze zelf niet zie had ik even niet meer door dat ik banenoorbellen droeg), maar toen vond ik hem erg gevat, haha.

Naast grapjes heb ik ook super veel lieve en leuke complimenten gekregen over mijn outfit en echt een heel erg leuke avond gehad. Ook een avond die me veel energie kostte, maar ook een avond waarin ik me als een vis in het water voelde door het feit dat alles even zo ontzettend om het uiterlijk ging en mócht gaan. Dat klinkt oppervlakkig en dat is het ook, maar voor één avond vind ik het heerlijk om éven iets anders te zien dan de tienduizend spijkerbroeken die ik bij Albert Heijn tegenkom (no offence).

Wat vind je van mijn outfit?

 photo AFWjuli20132.jpg
 photo AFWjuli20133.jpg
 photo AFWjuli20135.jpg
 photo AFWjuli20136.jpg
 photo AFWjuli20137.jpg
 photo AFWjuli20134.jpg
 photo AFWjuli20131.jpg
vintage gebloemd wikkeljurkje
Nelly gele wedges
Girlprops.com oorbellen (kun je hier vinden)
Pieces via Sans Online tas (kun je hier vinden)
Miss Sporty Clubbing Colors nagellak in ‘464’ (kun je hier vinden)
Dior lipstick in ’014 Rouge Dolce Vita’ (kun je hier vinden)


Foto’s door Jojanneke Vonk.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties