logo
10 July 2013

Outfit – Arty

Gepost in mijn outfits

De allerleukste outfits vind ik outfits waarbij ik met “iets’ (een kledingstuk, paar schoenen, accessoire…) begin en met iets compleet anders eindig (lees: het “iets” is nergens meer in de outfit te bekennen). Er zijn outfits waarbij ik in mijn gedachte al een idee heb van wat het moet worden en alleen nog maar de kledingstukken bij elkaar raap, maar er zijn ook outfits die al proberende ontstaan en dit was er ééntje van. Toen ik klaar was met proberen en tevreden was met dit resultaat bleek de outfit (of nou ja, vooral het kapsel) iets artistieks te hebben. Iets waar ik dus aanvankelijk niet “naar opzoek” was. Anyway als ik mezelf op de net omschreven manier aankleed dan verras ik mezelf altijd.

Aangezien ik vantevoren dus nog geen idee had van deze outfit, had ik ook niet bedacht dat ik het giletje met blote armen wilde dragen. Maar wat staat dat gaaf! Het materiaal en model van het gilet is lekker stoer, maar de rosé hardware en het getailleerde maakt het ‘m weer vrouwelijk. Wat de blote armen daar nou precies aan toevoegen weet ik eigenlijk niet, maar ik vind dat ze een hoop “doen”.

De onderkant vind ik relatief wat minder mooi (korte beentjes alert!), maar wel bij de bovenkant passen. Deze schoenen vind ik vrij lastig te combineren, maar in deze combinatie vind ik ze perfect tot hun recht komen. Niet gek, want ze vormen een perfecte match met het gilet. Mijn volgende uitdaging wordt dus om ze te combineren in een outfit waar dit gilet niet aan te past komt.

Wat vind jij van de outfit? Vind je ‘m ook arty of heb je andere associaties?

 photo Outfit-Arty1.jpg
 photo Outfit-Arty6.jpg
 photo Outfit-Arty3.jpg
 photo Outfit-Arty5.jpg
 photo Outfit-Arty2.jpg
 photo Outfit-Arty4.jpg
 photo Outfit-Arty7.jpg
Only via Sans Online zwart suède gilet (kun je hier vinden)
Nelly destroyed denim rok (kun je hier vinden)
H&M panty (hier kun je een look-a-like vinden)
Bershka schoenen
Ernest horloge (kun je hier vinden)
Sally Hansen nagellak in ‘Shrimply Devine’ (kun je hier vinden)


Foto’s door Saskia van Schaik.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties