logo
21 July 2013

Outfit – Badslippers

Gepost in mijn outfits

Ik draag (nog) geen Adidas badslippers (dat zijn de ultíeme badslippers, volgens mij), maar mijn H&M Trend slippers van vorig jaar komen qua stijl aardig in de buurt, toch? Dit seizoen zijn dit soort slippers volgens mij veel meer in trek dan dat ze vorig jaar waren, dus H&M heeft er een puntje bij voor vooruitstrevendheid (is dat een woord?).

Ik vond het leuk mijn “badslippers” te combineren met een heel vrouwelijk, romantisch jurkje, omdat ze zelf nogal lomp zijn. Zoals je weet: contrast is a good thing to me. Daarom heb ik de twee contrasten – sportief en vrouwelijk- ook verder doorgevoerd. Zo is mijn haar sportief, terwijl de lipstick de outfit weer heel girly maakt.

Qua kleuren is de outfit bijna iets té matchy-matchy (hallo roze en turquoise!) naar mijn smaak, maar aan de andere kant: het is juist mooi als kleuren terugkomen en er is ook wit en neongeel te zien. Toch hebben vooral dat roze en turquoise erg de overhand, vind ik.

Tot slot: heerlijk zo’n zomerse outfit, zulke zonnige foto’s en zulk lang en mooi licht. Mijn bloggersbestaan is een stuk beter in de zomer. Nú is het moment om me daar bewust van te zijn.

Wat vind je van mijn badslippers?

P.S. Mijn benen zijn bijna net zo wit als het jurkje, haha!

 photo Outfit-Badslippers2.jpg
 photo Outfit-Badslippers4.jpg
 photo Outfit-Badslippers7.jpg
 photo Outfit-Badslippers5.jpg
 photo Outfit-Badslippers1.jpg
 photo Outfit-Badslippers3.jpg
 photo Outfit-Badslippers6.jpg
H&M Divided jurkje (hier kun je een look-a-like vinden)
H&M Trend schoenen
H&M zonnebril (hier kun je een look-a-like vinden)
MAC lipstick in ‘Candy Yum Yum’ (kun je hier vinden)
Rimmel Pro Salon nagellak in ’237 Soul Session’ (kun je hier vinden)


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties