logo
19 July 2013

Outfit – De witte blouse

Gepost in mijn outfits

Een klassieker: de witte blouse. En precies daarom had ik er nooit één. Mijn stijl is immers niet zo klassiek. En eerlijk gezegd was ik ook gewoon als de dood voor de witte blouse. Secretaresses. Stewardessen. Receptionisten. Je kent dat wel.

Echter, angsten zijn er om in de ogen te kijken, toch? Dus bij deze: ik in een witte blouse. Ik moet er nog wel een beetje aan wennen, maar dat komt nog wel.

Om de look niet te netjes te maken combineerde ik deze met een messy knot en sandaaltjes met legerprint. Die laatste zijn trouwens in de sale bij vanHaren voor een hele fijne prijs.

Doordat ik ook nog eens lange mouwen draag, maar wél mijn benen bloot heb, ben ik helemáál uit mijn comfort zone gegaan. Het is zo ongeveer mijn streven voor deze zomer: over mijn blote benen angst heen. Nog een angst. Verder ben ik niet zo’n schijterd hoor.

Hoe vind je mijn witte blouse combinatie?

 photo Outfit-Dewitteblouse1.jpg
 photo Outfit-Dewitteblouse.jpg
 photo Outfit-Dewitteblouse5.jpg
 photo Outfit-Dewitteblouse3.jpg
 photo Outfit-Dewitteblouse4.jpg
 photo Outfit-Dewitteblouse7.jpg
New Yorker witte blouse (hier kun je een look-a-like vinden)
New Yorker nepleren running shorts (hier kun je een look-a-like vinden)
Sacha sterrenketting (hier kun je een look-a-like vinden)
vanHaren legerprint sandaaltjes (kun je hier vinden)
Rimmel Pro Salon nagellak in ‘237 Soul Session’ (kun je hier vinden)


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties