logo
24 July 2013

Outfit – Fake it ’till you make it

Gepost in mijn outfits

Heb ik daar niet even een Nederlandse achtergrond gevonden waarbij het lijkt alsof ik toch mínstens op Ibiza zit? Dat dacht ik ook. ‘Fake it ’till you make it’ moet je niet te vaak als motto hebben, maar soms wel en in dit geval ook. Aangezien ik jullie geen zelfgemaakte buitenlandse plaatjes kan bieden, dan maar zelfgemaakte binnenlandse plaatjes. In de hoop dat oranje jullie lievelingskleur is, haha. Oh en met die temperaturen van de afgelopen week: who needs Ibiza?!

Welke trouwe lezeres kent mijn statement oorbellen nog van deze post? Jullie waren erg benieuwd hoe ik al mijn vintage finds zou gaan dragen. Bij deze!

In plaats van stoer en vrouwelijk – mijn favoriete combinatie- is deze outfit sportief en vrouwelijk. Het model van de top, de skort en de sneakers zijn sportief, net als het knotje in mijn haar. Maar het volume dat ik in mijn haar heb gebracht en de oorbellen maken het geheel weer vrouwelijk.

Ik vind het een leuke outfit! Maar misschien ben ik niet objectief, want ik ben zoveel positiever met dit weer! De zon vind ik het allerbeste accessoire!

Wat vind jij van de outfit? Is deze jouw stijl?

 photo Outfit-Fakeittillyoumakeit1.jpg
 photo Outfit-Fakeittillyoumakeit5.jpg
 photo Outfit-Fakeittillyoumakeit6.jpg
 photo Outfit-Fakeittillyoumakeit2.jpg
 photo Outfit-Fakeittillyoumakeit3.jpg
 photo Outfit-Fakeittillyoumakeit4.jpg
 photo Outfit-Fakeittillyoumakeit7.jpg
H&M Divided blauwe tank top (hier kun je een look-a-like vinden)
ZARA witte skort (kun je hier vinden)
Nike sneakers
vintage oorbellen via veeloorbellen.nl


Foto’s door Yara Verheij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties