logo
4 July 2013

Outfit foto’s – Nog nooit gepubliceerd

Gepost in mijn outfits, overig

Zo af en toe zet ik eens wat outfit foto’s op een rij waarvan jullie de outfit al gezien hebben, maar de foto nog niet. Aangezien ik veel meer outfit foto’s maak dan dat ik gebruik blijven er veel ongebruikt op mijn computer staan. In deze serie laat ik er daar wat van zien.

 photo Outfitfotos-Nognooitgepubliceerd68.jpg
 photo Outfitfotos-Nognooitgepubliceerd66.jpg
 photo Outfitfotos-Nognooitgepubliceerd63.jpg
 photo Outfitfotos-Nognooitgepubliceerd65.jpg
 photo Outfitfotos-Nognooitgepubliceerd61.jpg
 photo Outfitfotos-Nognooitgepubliceerd64.jpg
 photo Outfitfotos-Nognooitgepubliceerd67.jpg
 photo Outfitfotos-Nognooitgepubliceerd612.jpg
 photo Outfitfotos-Nognooitgepubliceerd610.jpg
 photo Outfitfotos-Nognooitgepubliceerd69.jpg
 photo Outfitfotos-Nognooitgepubliceerd611.jpg
 photo Outfitfotos-Nognooitgepubliceerd615.jpg
 photo Outfitfotos-Nognooitgepubliceerd614.jpgHet is voor mij grappig om ze terug te zien, omdat er voor mij allemaal een “verhaal” achter zit. Als ik een outfit foto bekijk dan vóel ik gewoon weer hoe warm het was, dat ik me juist wel of juist niet gemakkelijk voelde in de kleding, met wie ik was, waar het was en hoe laat het ongeveer was. Maar ook of ik moest haasten, of het moeizaam ging of niet, etc. Terwijl ik het heel vaak doe, blijft elke “shoot” toch vrij goed in mijn geheugen gegrift.

De foto’s zijn afwisselend van vorige zomer, afgelopen najaar, afgelopen winter en afgelopen lente. Hopelijk is voor degene die mij al lang volgen leuk om weer eens ‘opgefrist’ te worden en voor degene die mij nog niet zo lang volgen leuk om eens wat oudere outfits van me te zien.

Heb je een favoriete foto?

P.S. Meer nog nooit gepubliceerde foto’s zien? Hier vind je de andere posts uit deze serie.


Foto’s door diverse mensen voor fashionisaparty.com.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties