logo
1 July 2013

Outfit – Hoogzomer

Gepost in mijn outfits

En toen was het laatst toch opeens nog héél even, héél kort hoogzomer. Heeft die zomerkleding toch nog íets te doen, deze maand (of eigenlijk vorige maand, gezien het per vandaag alweer juli is).

Wat past er nu beter bij zomer dan luchtig, bloemenprint, pastel en blote benen (ook al houd ik niet zo van die laatste)? Niet zoveel, toch? Vandaar dat ik mijn luchtige, gebloemde playsuit van FACvintage draag, met nothing more but flatjes. Omdat ik dat aan de saaie kant vond draag ik er lekker grote oorbellen en lipstick bij.

Het leuke aan de flatjes vind ik dat ze, door de stompe neus, op echte ballerina schoenen lijken (Ivania is het met me eens), maar door het zwart meer op een stoere dan op een tuttige manier. In een volgend leven wil ik ballerina worden. Ik heb het als kind veel gedaan -ballet- en ook nog toen ik op de middelbareschool zat en ik heb het altijd geweldig gevonden en nog steeds. Het is dat ik me niet meer wil binden aan vaste lestijden en dergelijke, anders zou ik het zo weer doen. Helaas heb ik er niet zo’n talent voor (korte spieren zit in de familie), maar het gewoon leuk vinden is ook iets, toch?

Wat vind je van de outfit? Iets wat je anders had gedaan? Wat draag jij het liefste als het heel mooi (mooi is subjectief, dus laat ik zeggen ‘warm’) weer is?

 photo Outfit-Hoogzomer1.jpg
 photo Outfit-Hoogzomer3.jpg
 photo Outfit-Hoogzomer2.jpg
 photo Outfit-Hoogzomer5.jpg
 photo Outfit-Hoogzomer6.jpg
 photo Outfit-Hoogzomer4.jpg
 photo Outfit-Hoogzomer7.jpg
vintage via FACvintage playsuit
Monki flatjes (hier en hier kun je look-a-likes vinden)
H&M Water Aid oorbellen
Sally Hansen nagellak in ‘672 Jaded’
Catrice Ultimate Shine lipstick in ‘090 Fox Nox’


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties