logo
13 July 2013

Outfit – Knoop in m’n zakdoek

Gepost in mijn outfits

Het is natuurlijk een blousje, maar geef toe: haal de knopen eraf en het kan net zo goed een zakdoek zijn. Ik heb dit blousje al een jaar of twee, maar hem na mijn make-under pas echt ontdekt (again: dáár is zo’n make-under onder andere goed voor). Ik vind het geknoopte zo leuk aan dit blousje en voel me daar een echt “meisje” door, haha.

Als je het mij vraagt is het blousje bovendien een perfecte match met de broek. De combinatie van die twee had ik nog niet eerder ontdekt, maar het blauw uit het blousje is precies hetzelfde als het blauw in de broek én er zit wit in allebei. Verder heeft de één natuurlijk streepjes en de ander ruitjes, maar dat verschil houdt de combinatie juist lekker speels. Dat ze matchen wil niet zeggen dat ze hetzelfde hoeven te zijn immers. Juist niet!

Tot slot vind ik het leuk dat het blousje wat korter is en de broek een vrij hoge taille heeft. Zo creëer je een soort retro pin-up effect én een vrouwelijk silhouet (wie heeft dit woord bedacht?!) zonder dat het ordinair wordt.

Oh en de brogues versterken dat retro gevoel nog eens. De sleeveless blazer niet -daar vind ik niets retro’s aan-, maar die vind ik hoe dan ook de bom, haha.

Ik kan concluderen dat ik dit een leuke outfit vind. Jij?

 photo Outfit-Knoopinmnzakdoek2.jpg
 photo Outfit-Knoopinmnzakdoek4.jpg
 photo Outfit-Knoopinmnzakdoek7.jpg
 photo Outfit-Knoopinmnzakdoek.jpg
 photo Outfit-Knoopinmnzakdoek6.jpg
 photo Outfit-Knoopinmnzakdoek1.jpg
 photo Outfit-Knoopinmnzakdoek5.jpg
Clockhouse by C&A geknoopt blousje (hier kun je een look-a-like vinden)
She Inside witte sleeveless blazer (kun je hier vinden en hier vinden in zwart)
vintage geruite broek
ASOS witte brogues (hier kun je look-a-likes vinden)
H&M ring
Rimmel Salon Pro nagellak in ’321 Summer Orange’ (kun je hier vinden)


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties