logo
11 July 2013

Outfit – Laarzen in de zomer

Gepost in mijn outfits

Laarzen dragen in de zomer was niet echt iets dat ik van plan was – die sandaaltjes komen al zo weinig de kast uit-, maar laat ik deze laarzen nou zo leuk vinden bij deze Chloe look alike (kijk maar) trui. Die trui kun je nog kennen van deze post en is perfect voor het onzomerse weer dat we hebben gehad: de stof houdt je warm, maar de kleur en driekwart mouw houdt het zomers. In ieder geval: laarzen dus, want er zit wat wit in verwerkt en zó groot is mijn witte schoenencollectie nou ook niet verder. Bovendien wordt wit/wit al gauw erg matchy-matchy vind ik, dus koos ik voor deze bruine laarzen met alleen maar een wit accent. Zo, ik heb nu wel genoeg verantwoording afgelegd voor mijn laarskeuze, toch?

Hoewel ik de laarzen dus leuk vind bij de trui, heb ik toch het idee dat er iets “niet klopt” aan deze outfit. Het kan zijn dat het mijn haar is. Dat het de outfit meer goeds had gedaan als ik het gewoon wavy los had gedragen. Het kan ook zijn dat het de rok is, die misschien een beetje “boers” oogt bij de rest.

Heb jij een idee?

 photo Outfit-Laarzenindezomer5.jpg
 photo Outfit-Laarzenindezomer1.jpg
 photo Outfit-Laarzenindezomer4.jpg
 photo Outfit-Laarzenindezomer2.jpg
 photo Outfit-Laarzenindezomer6.jpg
 photo Outfit-Laarzenindezomer7.jpg
 photo Outfit-Laarzenindezomer3.jpg
H&M Trend witte trui
Nelly destroyed denim rok (kun je hier vinden)
Bullboxer bruine laarzen
H&M zilverkleurige ring
H&M haardonut (kun je hier vinden)
Rimmel Salon Pro nagellak in ‘321 Summer Orange’ (kun je hier vinden)


Foto’s door Chantal van der Meijden.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties