logo
8 July 2013

Outfit – Lak aanhebben

Gepost in mijn outfits

Of ik veel draag met een ‘lak finish’ hangt er echt totaal vanaf in wat voor periode ik zit. Ook al vind ik lak nog steeds mooi (ik vind het nooit lelijk eigenlijk, maar het staat niet altijd aan de top van mijn wauw-lijstje), op dit moment heb ik niet zo’n ‘lak periode’. Extra verfrissend om mezelf dus wél een keer in lak te zien. Met dank aan de schoenen, waardoor ik in mijn kledingkast op zoek ging naar bij “bijpassende lak”.

Hé, heb ik daar nou alweer mijn vogelprint jack aan? Ach, daar heb ik mooi lak aan (flauw!)!

Ik vind dit echt een toffe outfit, die een beetje van de oude, bont gekleurde Suz in zich heeft, maar ook een beetje van de nieuwe Suz waarvan ik nog niet weet hoe ik haar stijl moet omschrijven. Haha, ik praat over mezelf alsof ik schyzofreen ben ofzo. Zo erg is het niet, maar ik zie dit jaar wel als een soort scheidslijn binnen mijn eigen stijl. Het jaar 2013 is de lijn en dus de overgangsperiode en ik verwacht dat ik in 2014 qua stijl wel echt een nieuw stijlhoofdstuk ben ingeslagen. Dat klinkt heel drastisch, maar ik denk dat dat meevalt. We’ll see!

Wat vind jij van een lak finish? En hoe vind je dat ik mijn Balenciaga look-a-likes heb gecombineerd?

P.S. Hállo paars haar? Waar heb je je verstopt? In het doucheputje zeker?

 photo Lakaanhebben2.jpg
 photo Lakaanhebben5.jpg
 photo Lakaanhebben3.jpg
 photo Lakaanhebben7.jpg
 photo Lakaanhebben1.jpg
 photo Lakaanhebben4.jpg
 photo Lakaanhebben6.jpg
Primark vogelprint jack (hier kun je een look-a-like vinden)
Scapino zwarte tank top (kun je hier vinden)
H&M zarte lak rok (hier kun je een look-a-like vinden)
Arrogant Minnie schoenen (kun je hier vinden)
Neo Vision Eyewear zonnebril (kun je hier vinden)
Sally Hansen nagellak in ‘Shrimply Devine’ (kun je hier vinden)


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties