logo
5 July 2013

Outfit – Mijn eerste paarse ketting

Gepost in mijn outfits

Het is niet mijn favoriete outfit van 2013, deze, maar ik vind het wel leuk dat ik er veel van de “oude” Suz in herken. Het kleurrijke en redelijk drukke is iets wat steeds minder bij me past, maar waar ik toch ook nog niet helemaal afscheid van heb genomen. Getuige deze outfit.

Wat ik o.a. niet zo’n succes vind is de “losse” bovenkant en “strakke” onderkant. Het doet niet veel goeds voor mijn figuur: als je de twee om zou draaien zou ik zo tien kilo lichter lijken. Oké, vijf. En ik durf mijn hand er voor in het vuur te steken dat iemand van jullie zou reageren (als ik het niet hier al schreef) dat de bovenkant een stuk drukker is dan de onderkant, waardoor de outfit niet helemaal in balans is. Waar diegene dan best gelijk in zou hebben.

Mijn conclusie is dat ik in dit geval ‘not really care’, want ik ben nog steeds verliefd op mijn vogelprint jasje en daarbij op mijn eerste paarse ketting (ongeveer de enige kleur waar ik dus ook nog geen laatje voor had en waarvan ik nu niet waar hem in te doen…) van birdienumnum. Nope, dat was inderdaad geen conclusie, maar gewoon een positieve afsluiting.

Wat heb jij voor negatiefs en positiefs te zeggen over deze outfit?

P.S. Excuse me miss voor de mascara veeg op de één na laatste foto; je kunt het vogelprintje zo mooi zien op die foto.

 photo Outfit-Mijneerstepaarseketting1.jpg
 photo Outfit-Mijneerstepaarseketting3.jpg
 photo Outfit-Mijneerstepaarseketting7.jpg
 photo Outfit-Mijneerstepaarseketting2.jpg
 photo Outfit-Mijneerstepaarseketting4.jpg
 photo Outfit-Mijneerstepaarseketting5.jpg
 photo Outfit-Mijneerstepaarseketting6.jpg
H&M Divided top
Primark vogelprint jack (hier kun je een look-a-like vinden)
Vero Moda jegging (kun je hier vinden)
Spot On espadrilles (kun je hier vinden)
birdienumnum ketting (kun je hier vinden)
H&M zonnebril (hier kun je een look-a-like vinden)
Sally Hansen nagellak in ‘500 Pink At Him’


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties