logo
7 July 2013

Outfit – Shirtjes die rimpelen

Gepost in mijn outfits

Een grote frustratie van mij: shirtjes die rimpelen. Ook al zijn ze van stretch materiaal (of misschien wel juíst van stretch materiaal?) ze lijken nooit strak genoeg te zitten om niet te rimpelen. Of heeft dat met strak zitten niets te maken? Ik weet het eigenlijk niet. In ieder geval: ik ergerde me eraan, toen ik onderstaande foto’s selecteerde, dat ik op veel foto’s een “rimpelbuik” heb. Net zoals ik dat bij deze outfitpost had.

Hoewel ik al een paar keer geschreven heb dat ik zeker niet meer zo into neon ben als vorig jaar (niet dat ik het toen helemaal de bom vond, maar toen heb ik het best veel gedragen), maar van mijn neon Vans blijf ik fan. Ik vind het leuk hoe ze in een rustige outfit als deze een “neon pop” kunnen zijn onderaan de outfit.

Ondanks dat de zon niet scheen (ik weet dat ik schreef dat ik het een beetje voor paal vind om dan een zonnebril te dragen, maar soms moet je dingen afdwingen, toch?) draag ik mijn Oversized Wayfarer van Neo Vision Eyewear (klik op ‘retro’ achter de link voor alle toffe modellen). Eerlijk gezegd vind ik de standaard zwarte Wayfarer de saaiste zonnebril ooit. Ik weet dat het een klassieker is, maar hij heeft mij nog niet te pakken gehad. Echter, toen ik zag dat deze Ray Ban nepperd een slaggie groter is, was ik om. Een klassieker met tóch een klein, origineel randje: daar zeg ik geen ‘nee’ tegen. Vooral niet in combinatie met Vans. Geen idee waarom, maar ik wist gelijk dat ik deze bril met mijn Vans wilde dragen. Op de één of andere manier vind ik die twee een perfect match.

Heb jij dé oplossing van rimpel shirtjes? En kun jij mijn neon Vans ook (nog steeds) waarderen?

 photo Outfit-Shirtjesdierimpelen2.jpg
 photo Outfit-Shirtjesdierimpelen7.jpg
 photo Outfit-Shirtjesdierimpelen5.jpg
 photo Outfit-Shirtjesdierimpelen6.jpg
 photo Outfit-Shirtjesdierimpelen3.jpg
 photo Outfit-Shirtjesdierimpelen1.jpg
 photo Outfit-Shirtjesdierimpelen4.jpg
Only extra lange tank top (kun je hier vinden)
vintage cropped sweater
H&M Divided jeans (hier kun je een look-a-like vinden)
Vans sneakers (kun je hier vinden)
Neo Vision Eyewear zonnebril (kun je hier vinden)
Sally Hansen nagellak in ‘Shrimply Devine’ (kun je hier vinden)


Foto’s door Chantal van der Meijden.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties