logo




28 July 2013

Outfit – Teenslippers

Gepost in mijn outfits

Ik vind deze teenslippers zó fijn lopen. Eigenlijk wilde ik nog vijf paar aanschaffen, aangezien ze volgend jaar wel uit de collectie zullen zijn, maar dat vond ik bij nader inzien toch wat belachelijk. Daar ga ik volgend jaar – tenzij ze tegen die tijd, hopelijk, nog niet versleten zijn- nog spijt van krijgen.

Stiekem is dit ongeveer wat ik draag als ik geen zin heb om me aan te kleden (of nou ja: om een outfit te bedenken, want in aankleden zelf heb ik eigenlijk nooit zin) en stiekem straalt dat er ook wel een beetje vanaf hè? Het komt niet zo heel vaak voor hoor. But it happens.

Voor mensen met een tenenfobie is het nu het moment om de andere kant op te kijken. Voor de rest: wat vind je van de outfit?

 photo Outfit-Teenslippers1.jpg
 photo Outfit-Teenslippers2.jpg
 photo Outfit-Teenslippers7.jpg
 photo Outfit-Teenslippers3.jpg
 photo Outfit-Teenslippers6.jpg
 photo Outfit-Teenslippers4.jpg
Vero Moda denim blouse (kun je hier vinden in andere kleuren)
ZARA koeienprint broek (hier kun je een look-a-like vinden)
& Other Stories teenslippers (kun je hier vinden)
She Inside zwarte quilted jas (kun je hier vinden)
& Other Stories zilverkleurige haarclip
Pieces via Sans Online zwarte leren shopper (kun je hier vinden)
Miss Sporty Clubbing Colors nagellak in ‘464’ (kun je hier vinden)


Foto’s door Yara Verheij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties