logo
19 July 2013

Schoenen die wat hebben meegemaakt

Gepost in overig

Alle schoenen die zijn gedragen hebben wat meegemaakt, maar mijn onderstaande schoenen hebben echt gelééfd.

Ik ben niet snel emotioneel gehecht aan kleding of schoenen, maar bij deze schoenen is dat een ander verhaal. Aangezien ik vanaf de tweede klas van de middelbareschool heb – als ik me niet vergis – hebben deze schoenen me zo’n beetje op zien groeien. Het zijn de oudste schoenen die ik heb en ik heb sinds lange tijd niet meer zulke afgedragen exemplaren gehad. Ik draag ze dan ook nog maar amper “officieel” (dat wil zeggen: in outfit posts), maar ondertussen zijn het waarschijnlijk de schoenen die ik het meeste draag van allemaal. Voor kleine dingen, de hele dag door. Van ‘s ochtends in mijn pyjama de konijnen eten geven, tot ‘s avonds nog even naar de garage om de caviahokken te verschonen (yes, it’s a farmer’s life!).

 photo timberlandrozegrijsschoenendiewathebbenmeegemaakt1.jpg
 photo timberlandrozegrijsschoenendiewathebbenmeegemaakt2.jpgJa, aan deze schoenen ben ik gehecht. Er zijn niet meer zoveel schoenen die compleet naar mijn voeten gaan staan omdat ik zoveel afwissel, maar deze zijn na járen hebben en dragen als een soort mal voor mijn voeten geworden.

Echt mooi vind ik ze zelf niet meer, maar ondanks dat ze er vrij “geleefd” uitzien: verslijten, ho maar! Dit zijn schoenen tot de dood (of een scheiding, haha) ons scheidt.

Anderen kunnen blijkbaar door het afgerachte uiterlijk heen kijken, want áls mensen deze schoenen dan bij me aanzien krijg ik er nog steeds standaard complimenten over.

Welk paar schoenen van jou heeft het meeste meegemaakt?


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties