logo
30 July 2013

Sportsokken en blote benen

Gepost in fashion

Vorige week schrijf ik al over kniesokken en blote benen. Het lijkt erop dat daar een sportieve variant van “going on” is. Namelijk (hoge) sportsokken met blote benen. Nadat we zo’n beetje elke sportieve modetrend hebben gehad die je kunt bedenken (van hardloopschoen tot running shorts tot number tee’s) kijk ik van deze mogelijke trend-to-be totaal niet meer op eerlijk gezegd.

 photo sportsockstrendnormalnayabarelegs.jpgTijdens Amsterdam Fashion Week spotte ik al een jongen met zulke sportsokken en ik zie ze momenteel veel meer opduiken op het Internet.

Zie je deze sporty vibe wel zitten? H&M heeft in hun H&M Loves Music collectie een paar hoge sportieve sokken in vier verschillende kleuren.

 photo hampmlovesmusicsocks.jpgIk denk niet dat het mijn favoriete kledingstuk zal worden, maar ik wil de sportsok best een kans geven. Jij?


Bron foto.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties