logo
16 July 2013

Summer black

Gepost in fashion

Zwart én laarzen in de zomer: tegenwoordig kan dat allemaal, allebei. Ik ben blij dat we – naar mijn gevoel- steeds minder vastgeroesd zitten in ideeën als dat bijvoorbeeld lichte kleuren alleen voor de zomer en donkere kleuren alleen voor de winter bedoeld zijn. Hoe minder “moderegels” er bestaan, hoe beter. If you ask me.

Toch is het natuurlijk niet gewoon “omdat het kan” dat H&M nu, in juli, met een donker lookbook genaamd ‘Summer black’ komt. Hoewel de collectie nog enigszins zomers is, verschuiven H&M’s nieuwe collecties – net als bij Mango – al langzaam naar herfstachtig.

 photo hmlookbooksummerblack2.jpg
 photo hmlookbooksummerblack4.jpg
 photo hmlookbooksummerblack.jpg
 photo hmlookbooksummerblack5.jpg
 photo hmlookbooksummerblack3.jpgIk vind zowel de foto’s als de kleding uit dit lookbook heel classy en ook redelijk tijdloos. Nadat H&M met collecties als deze kwam, vind ik dat eerlijk gezegd even een verademing.

Vooral de laarzen vind ik er gaaf uitzien, al ben ik bang dat ze in het echt een beetje cheap ogen.

Draag jij (wel eens) zwart en/of laarzen in de zomer? Wat vind je van H&M’s nieuwste lookbook?


Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties