logo
12 July 2013

Vier de zomer met Sans Online!

Gepost in fashion
Dit is een advertorial.

Kleine kans dat je Sans Online, de webshop met meer dan genoeg budget vriendelijke merkkleding, nu nog niet kent. Een tijdje geleden gaf ik jullie immers nog via wat foto’s een kleine rondleiding in de Sans winkel in Rijssen. Daarnaast gebruik ik Sans Online artikelen regelmatig voor mijn blogposts. Laatst liet ik nog mijn nieuwe zomertas en het afgeprijsde suède zomergilet zien bijvoorbeeld.

Afgeprijsd ja, want ik houd niet in de laatste plaats van Sans Online omdat de winkel lekker veel en lekker vaak afprijst. De sale pagina is er niet twee keer per jaar, maar het hele jaar door goed gevuld.

 photo summershoppingsummersale2013sansonlineadvertorial.jpgNu het eindelijk mooi weer is geworden is het hét moment om van die sale te profiteren, want bij Sans Online heb je je bestelling bijna altijd de volgende dag al in huis. Zo kun je je zomeraankoop tenminste gelijk dragen en niet als het mooie weer alweer weggeëbd is.

Of je dit weekend dus de stad in gaat, naar een festival of bruiloft gaat, gaat zwemmen of op een andere manier de zomer viert: met bekende en mooie merken als Vila en Esprit in de sale, zou ik zeker nog even bij Sans Online kijken voordat je weekend begint. Zo hoef je morgen niet terwijl de zon schijnt de airconditioned winkels in voor je last minute zomeraankopen, maar kun je zondag toch in een leuke, nieuwe outfit verschijnen.

Kijk jij wel eens bij Sans Online? Heb je er ook al eens wat gekocht?


Bron foto.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties