logo
21 July 2013

Vrijheid en Vans…

Gepost in fashion

…een combinatie die sowieso al niet heel onlogisch is, want Vans zijn heel comfortabel en comfort geeft vrijheid, maar nu is er nóg een reden waarom deze woorden samengaan.

Vans werkt voor najaar 2013 namelijk samen met het merk Liberty Art Fabrics. Een bedrijf dat bekend staat om haar bedrukte stoffen. Volgens mij staat ‘bedrukte stoffen’ aardig gelijk aan printjes en printjes: daar is Vans niet vies van. Zo brachten ze eerder dit jaar nog een KENZO collectie met bekende KENZO printjes op de markt.

In ieder geval: Vans x Liberty Art Fabrics is de nieuwste hebberigmakende schoenencollectie van Vans. Wat je kunt verwachen zijn het Authentic en het Era model van Vans, versierd met iconische prints van Liberty Art Fabrics als bijvoorbeeld hun bloemenprint en paisleyprint.

 photo VansxLiberty6.jpgGelukkig zijn de prijzen er niet anders door dan “normale” Vans: de Vans x Liberty Art Fabrics kosten €75,- en 80,-. Je vindt de schoenen nu hier op de Vans webshop, in de Vans winkels (zie de store locator) en – mocht je nog een tripje naar Londen hebben staan- in de Liberty of London winkel van Liberty Art Fabrics in Londen.

 photo VansxLiberty3.jpgMijn favoriete print is – een beetje voorspelbaar denk ik – de middelste op de onderste foto. Welke vind jij het leukste?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties