logo
20 July 2013

What’s with Candy?

Gepost in beauty

Als je me al wat langer volgt dan vandaag, dan ken je het verhaal… Er was eens een Candy Yum Yum lipstick. Hij zat in mijn toilettas. Waar ook mijn toenmalige stijltang op batterijen in zat. Die zonder de intentie hem aan te doen aan is gegaan in de toilettas. En zo de boel flink opwarmde. Van Candy Yum Yum was even later niet veel meer over dan een rozig sausje verspreid door mijn toilettas.

Ik bálen, want Candy Yum Yum was een limited edition lipstick, de allermooiste die ik had en alleen nog voor honderden (no, not really, maar honderd komt wel in de buurt…) euro’s te koop op eBay.

Gelukkig bleken Candy Yum Yum en ik toch meant to be: MAC, de makers van Candy Yum Yum, brachten de lipstick op verzoek opnieuw uit. Maanden van op de webshop kijken om de beschikbaarheid van de lipstick te checken en honderden keren bij de MAC counter in Arnhem zeuren later – ze zagen me weer aankomen- hadden ze bij die laatste een tijdje geleden eindelijk (ein-de-lijk!) weer/nog één Candy Yum Yum beschikbaar.

 photo maccandyyumyum1.jpg
 photo maccandyyumyum2.jpgNiet alleen ik houd van Candy Yum Yum, zo blijkt, maar er schijnt nog een reden te zijn waarom de beschikbaarheid van deze lipstick zo slecht is: volgens MAC zit er “één of andere kleurstof” in waar heel moeilijk aan te komen is. Daardoor kunnen er gewoon niet veel van worden gemaakt. Gelukkig voor mij kan ík voorlopig in ieder geval weer even vooruit.

What’s with Candy? Everything’s (better) with Candy!

P.S. Ik heb mijn tweede Candy Yum Yum al een tijdje, dus waarom ik de foto’s nu pas met jullie deel? Omdat ik morgen ga laten zien bij welke outfit ik de lipstick droeg. Bij deze dus alvast een sneak preview!


Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties