logo
31 July 2013

Wit + Denim = Zomers

Gepost in fashion

Hoewel het hier en daar even “inkakte”, heb ik nog nooit zoveel mooi weer achter elkaar meegemaakt in Nederland! Of nou ja, het is in ieder geval lang geleden. Fijn is dat nu eindelijk eens mijn zomerkleren en -combinaties worden gedragen, want helaas staan de sandaaltjes doorgaans toch net iets vaker in de kast dan de laarzen.

Nog op mijn to-wear list om te dragen voordat het herfst (aka slechter weer) wordt: denim met wit. Dat vind ik namelijk zó’n frisse, zomerse combinatie!

 photo whitedenimfashionvibe2.jpg
 photo whitedenimhalliedaily.jpg
 photo whitedenimfashionvibe.jpgWat wil jij nog minimaal dragen voordat het weer weer slechter wordt? Ik ben benieuwd!


Bronnen foto’s:

FASHIONVIBE / Hallie Daily

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties