logo
7 August 2013

5x fashion seen by others – Fotobewerkings apps, Balmain look-alike jurkje, snoepjesprint en meer

Gepost in fashion
Je kunt het maken, kopen, creëeren of vinden. Het heeft met kleding en/of mode te maken. Ik vind het het delen waard. Een andere site heeft erover geschreven. Dat zijn de criteria voor de tips in 5 x fashion seen by others.

Een DIY-projectje, fotografie, en natuurlijk mode: het zit allemaal in deze nieuwe ‘5x fashion seen by others’. Lees gauw verder:

De fijnste fotobewerkings apps (as seen by The Effortless Chic)
 photo fotobewerkingsapps.jpg
Niet heel erg ‘fashion’, maar toch: nu Instagram een énorm populaire app is geworden, zijn foto’s bewerken op je smartphone dagelijkse kost geworden (als je Instagram gebruikt tenminste). Omdat er aan Instagram filters ook een einde komt: 5 apps die meer bewerkingsmogelijkheden bieden (waarna je je foto alsnog upload via Instagram).


De leukste lokale winkeltjes in Amsterdam (as seen by Dashing Days)
 photo lokalewinkeltjesamsterdamshopping.jpg
Als je in een stad woont dan weet je vaak veel leukere adresjes te vinden dan wanneer je maar één dagje in een stad verblijft. Vandaar dat het handig is – als je bijvoorbeeld één dagje naar Amsterdam gaat- om tips te hebben van iemand uit de stad zelf. Soesja deelt haar favoriete lokale winkeltjes in “haar” Amsterdam met ons.


Het Balmain look-alike jurkje van She Inside (as seen by Cats & Cupcakes)
 photo balmainlook-alikedresssheinside.jpg
Het gave jurkje op de foto komt uit de lente/zomer 2013 collectie van Balmain. She Inside heeft een jurkje dat er duidelijk op is geïnspireerd.


Regenboog stiksels (as seen by made in pretoria)
 photo regenboogstiksels.jpg
Een tip voor de DIY’ers onder ons: je hebt geen ketting meer nodig als je kleurrijke stiksels stikt op een (oud?) t-shirt.


Snoepjesprints! (as seen by Pagik)
 photo snoepjesprintcandyprint.jpg
In de huidige collectie van Topshop zijn veel schattige items met verschillende snoepjesprints (of in een suikerzoete kleur) te vinden: I like!Met welke van de vijf ga jij misschien wel iets doen?


Alle credits gaan naar de bronnen. Zie de links voor de bronnen van de foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties