logo
13 August 2013

Als het Internet mijn kledingkast was, droeg ik vandaag…

Gepost in fashion
Als ik het hele world wide web ter beschikking had, zou ik de items uit deze post wel bij elkaar willen dragen. Een outfit die niet per se goedkoop (the sky mag tenslotte the limit zijn), maar wel te betalen is (want onnodig duur doen is nergens voor nodig, toch?).

Hmm… ‘kans op buien, mogelijk met onweer’, lees ik terwijl ik dit schrijf. Terwijl ik deze outfit samenstel, ben ik dan ook duidelijk in een (te) optimistische bui. Nú kan het tenminste nog: open tenen, blote benen (dat rijmt!)…

Echter, omdat ik het de afgelopen dagen steeds vrij koud had (aan achttien graden ben ik niet meer gewend) koos ik wel voor een vest over het zomerse pakje dat ik in gedachte had voor mijn virtuele outfit van vandaag. Dat vest is een mooi en ogenschijnlijk warm exemplaar uit de nieuwe herfst-/wintercollectie van Vila, dat echt een klein prijsje heeft in vergelijking met wat je normaal voor niet afgeprijsde Vila items betaalt. Wat mij betreft is dit dan ook een dikke aanrader!

 photo supertrashblackandwhiteplaysuitfloralsummer2013sale.jpg
SuperTrash – €69,90


 photo blackwaistcoatvilasleevelessknitnellyfall.jpg
Vila – €26,95


 photo veromodarosenecklacestudsspikesstatementaccessoryjewelry.jpg
Vero Moda – €26,95


 photo riverislandcagedwedgessandalsnelly.jpg
River Island – €74,95Ik ben echt verliefd op de ketting en vind deze de outfit helemaal afmaken omdat de rode kleur het zwart/witte doorbreekt. Van rosé kleurige details, sieraden en accessoires heb ik nog steeds niet genoeg. Verder vind ik de wedges echt prachtig: super vrouwelijk door de hak en de dunne bandjes en toch stoer door het lichtelijke ‘gladiator effect’. Ik vind de schoenen dan ook de perfecte balans vormen met de playsuit, die juist weer vrij romantisch is.

Wat draag jij vandaag? Ik ben benieuwd wie de overhand heeft in je outfit: de zomer of toch al de herfst?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties