logo
27 August 2013

Als het Internet mijn kledingkast was, droeg ik vandaag…

Gepost in fashion
Als ik het hele world wide web ter beschikking had, zou ik de items uit deze post wel bij elkaar willen dragen. Een outfit die niet per se goedkoop (the sky mag tenslotte the limit zijn), maar wel te betalen is (want onnodig duur doen is nergens voor nodig, toch?).

Het is bijna september, maar gelukkig ook nog bijna 25 graden vandaag (als ik op Helga en Peter kan vertrouwen tenminste). Daar hoort een luchtig, zomers outfitje bij, toch? Voor deze ‘Als het Internet…’ koos ik een outfit waar je mee naar school kunt, een dagje mee kunt gaan winkelen, maar die je ook best kunt dragen als je gaat doen wat ik vandaag ga doen (dat lees je hier later vandaag, maar hier vind je alvast een dikke vette hint). Alhoewel voor dat laatste geldt dat het misschien een beetje zonde van de hele dure schoenen is.

De outfit heeft een beetje humor (het shirt), is lekker casual (de rok), is zomers (de schoenen) en stoer (de tas).

 photo forever21strikewhiletheironishot.jpg
Forever 21 – €13,75


 photo cheapmondaydenimskirtblack.jpg
Cheap Monday – €49,95


 photo acnefloralslippersmywardrobe.jpg
Acne – €350,-


 photo nellyblackbagalexanderwanglookalikeknockoff.jpg
Nelly – €47,95De tas is een echte Alexander Wang Rocco look-alike, maar bij deze zijn de “noppen” nóg meer aanwezig: I like! Hoewel deze items samen voor een zomerse outfit zorgen, zijn ze los van elkaar allemaal heel goed te combineren in een herfst-/winter outfit, vind ik. Dat is altijd fijn: om kledingstukken te hebben die je alle seizoenen kunt dragen. Ik vind het hele zomer- en wintergarderobe idee dan ook zoiets achterhaalds. Maar dat heb ik vast al vaker geschreven.

Wat vind je van deze items? Welke van de vier vind je het leukste?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties