logo
27 August 2013

Bij gebrek aan de sneakers

Gepost in beauty, fashion

Al weken zit ik nu te crushen op de grove Chanel sneakers (vooral sinds ik ze bij de in Arnhem wonende Lucy zag; opeens voelde ze zó dichtbij, dat ik zó jaloers werd). Aangezien die niet financieel (en praktisch, want geen idee waar je ik ze zou moeten vinden – oeps, ja, ik heb per ongeluk onbewust inderdaad gezocht) haalbaar zijn…

…is de nieuwe limited edition Chanel nagellak, Alchimie, wellicht een goede tweede Chanel keus. Ik ben dol op de nagellak van Chanel en nee, eerlijk is eerlijk, niet per se om de kleuren. Volgens mij zijn alle kleuren van de nagellakregenboog écht al wel gemaakt namelijk en óók door goedkope(re) merken. Het is vooral het luxe gevoel dat het ‘m doet, ook al voel ik me een geweldige slavin van marketing terwijl ik dit schrijf.

 photo chanelalchimie017.jpgVoor mij helaas geen Chanel sneakers, maar ook geen Chanel nagellak: mijn nagels zijn op dit moment weer in veel te slechte staat om überhaupt nagellak te dragen, dus moet Alchimie eerst maar eens de motivatie zijn die daar verandering in gaat brengen.

De lak is hier te koop bij de Bijenkorf (niet op het eerste plaatje letten, want Alchimie is groen en niet rood zoals je op de foto hierboven kunt lezen) voor €23,-. Hier kun je swatches bekijken van de lak.

Heb jij iets van Chanel?


Foto door mij, van VOGUE Nederland September 2013.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties