logo
29 August 2013

Bloemenpak van m’n hart!

Gepost in fashion

Bloemenprints zijn op dit moment geen grote trend. Ze zijn er altijd wel, maar op dit moment minder dan ooit, zo lijkt het. De stijl bij de meeste ketens is deze herfst vooral grungy, grijs, minimalistisch, etc. Zo is het me bijvoorbeeld al een paar keer opgevallen dat er in de H&M Trend collectie van deze herfst zo goed als geen kleur zit. Bij ZARA vind je nog lichtroze, lichtblauw en kobaltblauw hier en daar, maar vrolijke prints en warm geel: ho maar. Veel herfstcollecties zijn dit jaar vrij kleurloos.

Vandaar dat ik erg blij werd toen Mango‘s tweede augustus lookbook vanochtend in mijn mailbox viel. Eindelijk wat lichte kleuren, eindelijk wat printjes, eindelijk wat romantische invloeden! Toen pas realiseerde ik me hoe erg ik daaraan toe was. Hoe ik wat minimalisme hier en daar werkelijk práchtig kan vinden, maar het nooit helemaal “mij” zal worden. Door het vele bruin (de mooiste bruintint die er is, als je het mij vraagt) is deze collectie voor het grootste deel echt herfstachtig (al zouden sommige dingen ook uit een lentecollectie afkomstig kunnen zijn), maar gelukkig niet somber. Een mooi bloemenpak van m’n hart!

Hoewel dit Mango lookbook, vergeleken bij andere augustus/september lookbooks, een beetje uit de toon valt, is deze zeker niet helemaal “ontrendy”. De collectie is namelijk vrij boho: een stijl die op dit moment, vooral dankzij Isabel Marant, heel populair is.

 photo mangolookbookaugustus20132.jpg
 photo mangolookbookaugustus201322.jpg
 photo mangolookbookaugustus201323.jpg
 photo mangolookbookaugustus201324.jpg
 photo mangolookbookaugustus201325.jpg
 photo mangolookbookaugustus201326.jpg
 photo mangolookbookaugustus201327.jpg
 photo mangolookbookaugustus201328.jpg
 photo mangolookbookaugustus2013210.jpg
 photo mangolookbookaugustus201329.jpgDe collectie is al te koop! Je vindt alles hier.

Zijn deze kledingsets jouw stijl?


Bron afbeeldingen.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties