logo
7 August 2013

De hidden wedge boot

Gepost in fashion

In navolging van Isabel Marant en Giuseppe Zanotti: de hidden wedge boot. Oftewel: de laars met een ingebouwde sleehak. Oftewel: het vervolg op de sneaker met de ingebouwde sleehak.

Nee, deze laars is niet helemáál nieuw – voor vorige winter had Isabel Marant ‘m ook al heb ik er ook al een paar gezien bij “high street” merken- maar ik denk dat deze laars deze winter een stuk beter zal gaan doorbreken. Waarom?

Nou, bijvoorbeeld omdat ZARA nú al een paar van dit soort schoenen in haar herfstcollectie heeft (en ZARA is toch vrij toonaangevend op high street gebied). Eén van die paar kon je hier al zien, een ander model heb ik hieronder neergezet.

 photo zarahiddenwedgeboot.jpg
€99,95


 photo zarahiddenwedgebootgold-1.jpg
€99,95Ik moet zeggen dat het erg van de schoen afhangt of ik dit mooi vind ik, merk ik. Zo vind ik de hidden wedge boot van Giuseppe Zanotti helemaal te gek, maar daar is de sleehak éigenlijk helemaal niet ‘hidden’.

Als de sleehak wel helemaal ‘hidden’ is, dan vind ik het vooral lomp en niet zo veel toevoegen aan een laars. Alhoewel ik een beetje bang ben om dit te publiceren, want ik ken mezelf: als ik er maar lang genoeg aan kan wennen, kan dat makkelijk nog veranderen. De herfst/winter is immers nog niet eens begonnen en dus nog lang.

Wat vind jij van de hidden wedge boot?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties