logo
5 August 2013

De mooiste outfits met… – Espadrilles

Gepost in fashion

De espadrille kan onder andere de boeken in als dé schoen van de zomer van 2013. Bij veel (internationale) modeblogs kon je de afgelopen maanden niet één pagina bekijken zonder de Chanel espadrilles tegen te komen. Niet zo heel erg gek, want waar Chanel normaal gesproken niet te betalen is, kosten haar espadrilles “maar” zo’n driehonderdnogwat euro. Geen geld voor een paar espadrilles, toch?

Ik moet eerlijk zeggen dat ik geen fan was van de espadrille. Ik bedoel: voor iemand die van schoenen houdt, zijn het niet echt schoenen te noemen. Echter, ik ben een makkelijke wenner (of meeloper, het is maar hoe je het noemen wilt) en zodoende ben ik dit seizoen helemaal om. En toch: hoewel ik erg blij ben met mijn espadrilles, vind ik het wel een nadeel dat het héél seizoensgebonden schoenen zijn. Een Nederlandse regenbui heb je liever niet op zo’n dun stofje.

Als ik naar onderstaande outfits kijk dan valt me één ding op: hoe veelzijdig espadrilles eigenlijk zijn! Het zijn super neutrale schoentjes die je op zóveel manieren kunt stylen… van heel beachy tot heel stads.

 photo 1espadrillessoincarmel.jpg
 photo 2espadrilleslovelypepa.jpg
 photo 4espadrillesstellawantstodie.jpg
 photo 5espadrillessongofstyle.jpg
 photo 6fashionandstylev.jpg
 photo 7espadrilleslouhayhay.jpg
 photo espadrillesbalamode.pngMijn favoriete outfit is dit keer zeker weten de één na laatste. Die zou ik zó nú aan willen trekken, als het vandaag wat minder warm was. Kleurrijk, vrolijk, vrouwelijk en goed in balans: wat wil ik nog meer?

Welke outfit spreekt jou het meeste aan?


Bronnen foto’s:

SO IN CARMEL / LovelyPepa / B a la moda / stellawantstodie / Song of Style / Fashion and style / LOUHAYHAY

 

 

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties