logo
8 August 2013

De rollen omgedraaid – Bas in polo en korte broek

Gepost in fashion, persoonlijk
In De rollen omgedraaid laat ik één van mijn fotografen voor de camera staan, en sta ik erachter: we draaien de rollen om.

Hoewel jullie altijd over Bas zijn stijl zeggen dat deze zo gedurfd is, in vergelijking met de meeste jongens, vind ik toch eigenlijk altijd wel dat Bas erg binnen zijn comfort zone blijft. Het is niet voor niets dat zijn hele familie kleding voor hem kan kopen die hij al-tijd mooi vindt…

Niet dat er iets mis mee is dat mensen je uit kunnen tekenen in een bepaalde look, dat je weet wat je wil en dat je niet van alles blij wordt, maar onder mijn invloed probeer ik hem toch stukje bij beetje/zo af en toe die comfort zone uit te trekken. Op modegebied ben ik namelijk vrij allergisch voor voorspelbaarheid.

Een polo shirt was echt iets waar Bas niet dóód in gevonden wilde worden, maar wat onderhandelingen later had ik hem toch zo ver dat hij met zo’n shirt aan in het pashokje stond. Huppakee, gewoon proberen!

Toegeven dat hij bij nader inzien zo’n shirt misschien toch wel zag zitten kon hij bijna niet meer (je moet immers wel een beetje je gelijk halen, in een relatie), maar zijn gezicht sprak boekdelen. Haha, ik heb gewonnen!

Ter compensatie kocht hij níet de korte broek met fietsjesprint die ik zo énig vond, maar een zalmroze. En toen stonden we weer quitte.

Wat vind jij van Bas zijn outfit?

 photo Basinpoloenkortebroek1.jpg
 photo Basinpoloenkortebroek4.jpg
 photo Basinpoloenkortebroek5.jpg
 photo Basinpoloenkortebroek2.jpg
 photo Basinpoloenkortebroek3.jpg
 photo Basinpoloenkortebroek7.jpg
 photo Basinpoloenkortebroek6.jpg
New Yorker grijs polo shirt
Bersha zalmroze korte broek
Vans oranje/bruine sneakers


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties