logo
15 August 2013

De vanHaren budget challenge – Augustus

Gepost in mijn outfits
Maandelijks doe ik de vanHaren budget challenge: ik shop een outfit bij een paar vanHaren schoenen die, inclusief schoenen, niet meer mag kosten dan €80,-. En er zijn nóg een paar regels, lees ze hier.

Not summer, not yet fall: zo’n gevoel heb ik op dit moment. Ook al weet ik dat de zomer nog helemaal niet voorbij is en het nu voor hetzelfde geld dertig graden had kunnen zijn. In ieder geval: voor de vanHaren budget challenge van deze maand maakte ik een outfit die nog een tikje zomers is, maar ook al een tikje herfstachtig. Wel nog blote benen, maar ook voor het eerst weer een iets dikker truitje dan een tricot truitje.

Toevallig of niet toevallig liet ik me voor deze budget challenge inspireren door mijn eigen zwart/wit post. Echter, ik combineerde het zwart/wit met een echte eyecatcher van een rok, die alles behalve zwart/wit is en al het klassieke uit de outfit verruilt voor een sprookjesachtig en kleurrijk geheel. Elke keer als ik naar beneden keek had ik het gevoel alsof ik in de Efteling’s Droomvlucht zat toen ik dit droeg. Love that!

Ik vind het resultaat van deze budget challenge weer geslaagd, al is het maar omdat dit verreweg mijn goedkoopste vanHaren budget challenge outfit was tot nu toe.

Wat vind jij?

 photo vanharenbudgetchallengeaugustus058.jpg
 photo vanharenbudgetchallengeaugustus107.jpg
 photo vanharenbudgetchallengeaugustus244.jpg
 photo vanharenbudgetchallengeaugustus180.jpg
 photo vanharenbudgetchallengeaugustus065.jpg
 photo vanharenbudgetchallengeaugustus209.jpg
Mango zwart/wit gestreepte trui, €9,99 (kun je hier vinden)
boohoo stretchrok met print, €22,- (kun je hier vinden)
vanHaren zwart/witte ballerina’s, €16,90 (kun je hier vinden)
(op mijn nagels draag ik China Glaze nagellak in ‘Creative Fantasy’, kun je hier vinden)


Totaal: €48,89Foto’s door Jan Neman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties