logo
14 August 2013

Een voetjuweel

Gepost in fashion

Enkelbandjes en enkel cuffs kennen we wel (zo niet: klik hier) toch? De voetjuweel valt zeker in die categorie, maar is toch weer nét even wat andere koek. Zoals je al enigszins zou kunnen raden, is dit juweel een juweel om/op (de wreef van je) voet.

 photo nellyvoetjuweelanklecufffeetjewelry-kopie.jpg
Nelly – €32,95Na wat gegoogle blijkt het woord ‘voetjuweel’ gewoon te bestaan en lijkt het wel alsof ik de enige op deze wereld ben die hier nog niet echt bekend mee was. Echter, bijna alle plaatjes die ik zie zijn van voetsieraden die verbonden zijn aan een teen. En dat is deze niet. Dus ben ik dan toch een heel klein beetje vernieuwend met deze ontdekking?

Voor een gala of zoiets dergelijks vind ik zo’n juweel wel heel elegant. In het dagelijks leven zal ik er ook wel aan kunnen wennen, maar daar kan ik het voetjuweel nog niet echt in plaatsen.

Wat zijn jouw gedachten over dit sieraad?

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties