logo
4 August 2013

Eindelijk, een huispak!

Gepost in fashion, overig

Ik was er als klein meisje niet één die om half zes ‘s ochtends al om aandacht begon te vragen. Nee, ik was er één die altijd kon slapen en altijd kon luieren. In het weekend kleedde ik me het liefste gewoon helemaal niet aan. Vandaar dat ik jarenlang graag een “huispak” wilde: iets waar ik op zaterdagavond lekker in naar Otje kon kijken, maar ook iets waar ik nog net de deur in open kon doen.

Kleine meisjes worden groot, maar sommige dingen veranderen nooit: ergens ver weg had ik altijd nog die wens om zo’n huispak, of misschien wel de tegenwoordig iets hippere onesie, te hebben. Iets wat ik bijvoorbeeld in de winter aan kan doen als ik een warme douche heb genomen om op te warmen van de kou als ik mijn pyjama (nog) niet aan wil. En iets om misschien stiekem nog eens Otje in te kijken. Ik durf te wedden dat ik alle video’s (“wat zijn dat?”) nog mee kan praten.

Daarom dat ik mijn slag sloeg toen ik in de Mango sale een felblauw joggingpak -of hoe je het ook wilt noemen- zag staan. Die zag ik wel zitten!

 photo Eindelijkeenhuispak2.jpg
 photo Eindelijkeenhuispak3.jpg
 photo Eindelijkeenhuispak4.jpg
 photo Eindelijkeenhuispak5.jpgWat ik nog niet wist toen ik ‘m bestelde, is dat er achterop de rug van het vest een vrij lelijk vorm gegeven ‘Mango deluxe’ staat (dat is gewoon op één van de foto’s op de site te vinden, maar dat had ik niet gezien). Hoewel ik dat dus niet echt mooi vind, besloot ik dat ik het eigenlijk wel grappig vond: zo’n huis-/joggingpak is toch al een tikkie fout, dus dit kon er ook nog wel bij. Hij zit verder ook héérlijk en dat was dit keer, voor de verandering, eens doorslaggevend.

Je vindt het pak in twee delen: hier het vest en hier de broek. De maten vallen normaal, vind ik. In ieder geval niet echt klein, zoals bij Spaanse maten nog wel eens het geval is. Ik heb van allebei maat S. Het vest kost nu €14,99, de broek €19,99.

Heb jij iets als een onesie/huispak/joggingpak? Hoe ziet die eruit?


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties