logo
28 August 2013

Fashion crush – Denim rok met patches

Gepost in fashion
In Fashion crush zie je een trend, persoon, merk, print, kledingstuk of kleur uit de mode- en/of beautywereld waar ik op dit moment helemaal weg van ben.

Dat ik na jaren vol afschuw de denim rok weer in mijn hart heb gesloten, sinds zo’n anderhalf jaar, zal je niet ontgaan zijn als je me al die tijd hebt gevolgd. Er kan nog steeds geen denim rok tippen aan die van Acnewaar de terugkomst van de denim rok allemaal mee begon, maar toch heb ik afgelopen jaar een hoop plezier beleeft aan mijn eigen budget vriendelijkere denim rok. Een denim rok is net zo makkelijk te combineren als een spijkerbroek (of moet ik ‘jeans’ schrijven? – het ene klinkt te oubollig, het andere te hip), maar een stuk minder saai slash doorsnee.

Toch merk ik de laatste maanden dat mijn grootste ‘denim rok excitement’ passé is. Mijn nieuwste Fashion crush kwam dan ook als geroepen en nét op tijd voordat ik definitief op de denim rok uitgekeken zou zijn. Ik heb het over een denim rok, maar dan anders: ik heb een crush op de denim rok met ‘patches’ van ZARA.

Gek genoeg, moet ik zeggen, want het eerste waar ik aan dacht toen ik de rok zag is een motor en je moet weten: ik  haat motoren. Ze maken nare herrie, zo’n pak lijkt me een vreselijk gedoe en ze zijn veel te onvrouwelijk naar mijn smaak (al komt dat mannen op motoren ten goede natuurlijk). Toch is juist die afkeer voor motoren wat me aantrok aan deze rok, denk ik: in feite is deze rok helemaal niet mijn ding en juist daarom krijg ik de ik-wil-‘m-proberen-kriebels. Omdat ik op modegebied nou eenmaal graag uit mijn comfort zone kruip.

 photo ZARAPatcheddenimskirt3.jpg
 photo ZARAPatcheddenimskirt1.jpg
 photo ZARAPatcheddenimskirt2.jpgWat zijn jouw associaties bij de rok? En wat vind je van ‘m?

P.S. De rok is er ook in broekvorm. Die vind ik ook tof!


Bron foto’s.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties