logo
2 August 2013

Fashion crush – Open rug

Gepost in fashion
In Fashion crush zie je een trend, persoon, merk, print, kledingstuk of kleur uit de mode- en/of beautywereld waar ik op dit moment helemaal weg van ben.

Dankzij het mooie weer heb ik deze zomer al een hoop zomerse items en combinaties kunnen dragen, uitproberen en laten zien – floppy hoeden, blote benen, sandaaltjes, mesh, zonnebrillen en nog veel meer. Ik hoop dat daar nóg veel meer zomerse kleding, schoenen en accessoires bij mogen komen, maar het is immers al augustus… de zomerklok begint te tikken.

Wellicht dat ik mijn nieuwe Fashion crush dus maar moet bewaren voor volgend jaar, want wil ik de open rug dragen, dan zal ik eerst nog iets met open rug moeten zien aan te schaffen. Aan de open rug heb ik me namelijk eigenlijk nooit eerder gewaagd, omdat deze a) gewoon niet zo heel veel in de (online) winkels hangt (maar dit seizoen meer, valt me op) en als ze dat wel doen, vooral bij echte party jurkjes, b) je met een open rug natuurlijk op praktische beha bezwaren stuit (ik gok dat dat ook de reden is waarom deze niet heel veel in de winkels hangt).

Nu heb ik het geluk (ja, persoonlijk vind ik dat eigenlijk wel een geluk) dat ik “niet zoveel heb” dus ik kan best zonder beha, zeker als het een losvallende top of jurk is. Daarnaast zijn er tegenwoordig tal van minimale beha’s zonder bandjes die je alleen maar op je borst plakt (zoals deze), dus er zo één dragen is ook nog een optie. Wat ik bij een open rug namelijk écht niet mooi vind, is je beha zien.

Waarom ik nú eigenlijk opeens een Fashion crush op de open rug heb? Nou, om te beginnen omdat ik er dit seizoen gewoon een stuk meer zie dan andere seizoen – daardoor heeft de open rug zich simpelweg bij mij in de kijker gespeeld. Daarnaast omdat een open rug super vrouwelijk is, maar vaak een stuk minder ordinair dan een laag decolleté kan zijn. Vooral allerlei dunne bandjes op de rug vind ik erg stijlvol.

 photo fashioncrushopenrugthemandarinegirl.jpg
 photo fashioncrushopenrugcottds.jpg
 photo fashioncrushopenrugzarajurk.jpgIk ben benieuwd of jij het met me eens bent? Vind je een open rug ook zo mooi en vrouwelijk?

P.S. De laatste jurk kun je hier vinden bij ZARA.


Bron foto’s:

COTTDS / The Mandarine Girl / ZARA

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties