logo
2 August 2013

Folded deluxe

Gepost in fashion

Zal ik nog één keer over folded rokjes schrijven dan? Om het af te leren (of gewoon niet)? Bij deze.

Ik kwam namelijk, nadat ik gisteren schreef over meer basic gevouwen rokjes, laatst ook nog een wat luxer gevouwen rokje tegen tijdens mijn dagelijkse gestruin over het Internet. Het is onderstaande van H&M Trend, waarvan de hoekige randen zijn bezet met studs.

Ik vind het rokje echt heel erg mooi. Zowel stoer door de studs, op een bepaalde manier minimalistisch door de grafische vorm, als vrouwelijk door de redelijke strakke fit.

 photo 39fcd764-5460-4db9-90dc-aa7c022a7661.jpgHier kun je zien hoe blogger Rosanna het rokje combineerde. Helaas weet ik niet hoeveel het rokje kost. I’ll let you know if I find out en als iemand van jullie het weet, mag je het natuurlijk ook laten weten.

Wat vind jij van het rokje?


Bron foto.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties