logo
23 August 2013

Het Assepoester sprookje verteld door middel van Beyoncé’s nummers

Gepost in overig

Het volgende filmpje heeft zo goed als niets met mode, maar wel degelijk met creativiteit te maken. En dat is ook een belangrijk onderdeel van mijn blog, vind ik, dus bij deze een niet-mode-gerelateerd uitstapje.

Eén van Beyoncé’s fans, Todrick Hall, maakte een filmpje waarin het sprookje ‘Assepoester’ wordt verteld. Niet gewoon verteld, maar compleet door middel van Beyoncé’s nummers. Hij doopte het filmpje ‘Cinderoncé’. Zowel voor Beyoncé fans als voor Assepoester fans lijkt het me een leuk filmpje om te zien. En voor niet-fans is het dat hopelijk ook. Het filmpje is heel professioneel aangepakt namelijk.


Klik hier als je de video niet kunt zien.Ik vind het stiekem wel fijn om te weten dat die-hard toch niet allemaal “retarded” zijn (zo lijkt het soms, als je het Twitter account van Lady Gaga afgelopen weekend hebt gevolgd bijvoorbeeld), maar dat er ook die-hard fans zijn die iets heel moois en positiefs doen met hun fan zijn. Want van dit filmpje word je toch blij?

Zo ja: deze Beyoncé fan kun je, samen met 77 000 (!) anderen, volgen op Twitter en Instagram.

En nu ben ik benieuwd: wat is het creatiefste dat jij gedaan hebt in je leven?


Bron.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties