logo
7 August 2013

Ik sta in de ELLEgirl 2013/2014 school agenda!

Gepost in overig, persoonlijk

Zoals je in de laatste Best of social al kon lezen, had ik laatst van een lezeres begrepen dat ik in de ELLEgirl school agenda voor 2013/2014 sta. Afgelopen weekend kwam het er eindelijk van om dat zelf te checken en -misschien had je het al gezien op Instagram– ja hoor: ik sta erin!

 photo ELLEgirlschoolagenda201320142.jpg
 photo ELLEgirlschoolagenda201320143.jpg
 photo ELLEgirlschoolagenda201320141.jpgIk sta met fashionisaparty.com genoemd als één van de vijf leukste fashion blogs van Nederland: wat een eer! De namen waar ik naast sta zijn niet niks, dus ja: ik ben zeker trots op deze “benoeming”.

Zoals je misschien al op hebt kunnen maken uit mijn tekst wist ik hier niets vanaf en was ik dan ook een beetje verbaasd toen ik het hoorde. En vooral ook toen ik het zág, want de foto en tekst die hiervoor gebruikt zijn zijn -uit mijn hoofd- minimaal twee jaar oud (dat is best lang op mijn leeftijd!). Ik herkende de tekst (en de foto) meteen: deze is zeker weten van mij en ik weet dat ik dit ook ooit zo heb gezegd in een interview (in welk interview kon ik helaas niet meer terugvinden). Echter, ik zou dit nú nooit meer zo gezegd hebben. Dus een beetje jammer dat ik niet gewoon benaderd om hier aan mee te werken met een exclusief (haha) interview en een recente foto vind ik het wel -want dat had ik namelijk graag gedaan-, maar verder wil ik niet klagen.

Verder heb ik begrepen dat ik ook in de SuperTrash school agenda voor komend schooljaar te zien ben (ook daar wist ik niets vanaf), maar deze is helaas echt o-ver-al uitverkocht en dus heb ik dit niet kunnen checken. Mocht jij nou die SuperTrash school agenda hebben: ik zou het super leuk vinden als je een foto van de pagina waar ik op sta zou willen mailen/tweeten/Instagrammen/whatever. Ik ben natuurlijk heel erg benieuwd!


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties