logo
10 August 2013

Mijn bureaublad achtergrond op dit moment

Gepost in fashion

Op mijn nieuwe laptop zat ik nog steeds tegen een Windows achtergrond aan te kijken. Daar moest eens verandering in komen! Toen ik onderstaande foto tegenkwam wist ik gelijk dat de Dolce & Gabbana oorbellen mijn nieuwe uitzicht zouden worden. Ik vind ze helemaal fantastisch.

Helaas zijn ze niet echt draagbaar (hoe zwaar zouden ze zijn?!), al zou ík ze -als mijn lellen het overleven- dragen hoor!

 photo dolceampgabbanastatementearringsscreensaver.pngJe hoeft in ieder geval niet bang te zijn voor uitscheurende gaatjes, want zoals je kunt zien zijn het clips.

Draag jij wel eens (zware) oorbellen? Wanneer vind je oorbellen te zwaar/niet draagbaar?’


Bron foto.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties