logo
27 August 2013

Naar het strand!

Gepost in overig, persoonlijk

Iets wat ik echt nog wilde doen dit jaar voordat het gewoon niet meer kán: van de zon genieten! De zon maakt me blij, maar de uurtjes die ik in de zon heb doorgebracht deze zomer, buiten het outfit foto’s maken om, zijn op twee handen te tellen ben ik bang. Ik doe dus iets niet goed.

Tijd om daar verandering in te brengen en wel door middel van een plek waar ik helemaal niet zo verliefd op ben: het strand. De laatste keer dat ik er was vond ik het nog veel te winderig/waaierig (whatever), zanderig, waterig en al die dingen, maar achteraf kwam ik tot de conclusie dat dat gewoon een kwestie was van “dat ik me niet genoeg aan de natuur had overgegeven”. Deze keer ga ik dat met goede moed weer proberen: ik ben vanmiddag op het strand!

 photo Naarhetstrand1.jpg
 photo Naarhetstrand3.jpg
 photo Naarhetstrand2.jpgBikini? Check. Bobble? Check. Zonnebrand? Check. Zonnebril? Check. Badhanddoek? Heb ik niet (dat wil zeggen: met deze durf ik me niet te vertonen). Leesvoer? Check.

Vergeet ik iets?


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties