logo
27 August 2013

Naar het strand!

Gepost in overig, persoonlijk

Iets wat ik echt nog wilde doen dit jaar voordat het gewoon niet meer kán: van de zon genieten! De zon maakt me blij, maar de uurtjes die ik in de zon heb doorgebracht deze zomer, buiten het outfit foto’s maken om, zijn op twee handen te tellen ben ik bang. Ik doe dus iets niet goed.

Tijd om daar verandering in te brengen en wel door middel van een plek waar ik helemaal niet zo verliefd op ben: het strand. De laatste keer dat ik er was vond ik het nog veel te winderig/waaierig (whatever), zanderig, waterig en al die dingen, maar achteraf kwam ik tot de conclusie dat dat gewoon een kwestie was van “dat ik me niet genoeg aan de natuur had overgegeven”. Deze keer ga ik dat met goede moed weer proberen: ik ben vanmiddag op het strand!

 photo Naarhetstrand1.jpg
 photo Naarhetstrand3.jpg
 photo Naarhetstrand2.jpgBikini? Check. Bobble? Check. Zonnebrand? Check. Zonnebril? Check. Badhanddoek? Heb ik niet (dat wil zeggen: met deze durf ik me niet te vertonen). Leesvoer? Check.

Vergeet ik iets?


Foto’s door mij.

 • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties
 • Femke

  Wat leuk dat je naar het strand gaat! Ik ga waarschijnlijk zondag naar het strand! 🙂

 • super leuke bikini XD

 • thestoryofbeauty

  Op het strand liggen vind ik zooo heerlijk en ontspannend.

 • Lekker, enjoy!

 • Ik hou van het strand

 • beyoutifool

  Fijn artikel 🙂 Btw weet jij waar ze leuke betaalbare bikini's hebben? Ben dringend opzoek! x

  • nee sorry, ik draag nooit een bikini (behalve afgelopen dinsdag dus), dus ik ben er niet in thuis. ik zou zelf 'gewoon' naar h&m gaan.

 • Iets om deze dag mee vast te leggen? Camera? Niet voor outfitfotos( hoewel dat ook heel leuk is) maar de zee het strand de zondsondergang?

 • Ik hoop dat je ervan hebt genoten! Ik ben eigenlijk ook nog niet op het strand geweest dit jaar… oeps. Aan de ene kant vind ik het wel lekker maar aan de andere kant is het echt niets voor mij, in die brandende zon en dan de te koude zee.. Nah, doe mij maar een lekker schaduw-afgewisseld-met-zonplekje in de achtertuin! Leuke bikini en telefooncover heb je trouwens. Je telefoon lijkt op de onderste foto net een Samsung Star, haha ^^

  • en jij woont er nog wel dichtbij! het is ook bíjna een samsung star, haha. een galaxy ace: ook een oudje.