logo
31 August 2013

Nieuw in de Suz shop!

Voor wie vorige week erg teleurgesteld was: deze week is de Suz shop weer geupdate! Er staan veel “nieuwe” kleurrijke items in, voor het geval je de komende week niets anders aan wilt dan vrolijke kleding (met het mooie weer dat eraan schijnt te komen – joepie!). Dit heb ik o.a. deze week in de Suz shop gezet:

 photo Suzshop31augustus3.jpg
 photo Suzshop31augustus11.jpg
 photo Suzshop31augustus1.jpgGa naar de Suz shop zelf voor nog veel meer kleding, schoenen en accessoires die ik niet meer draag en om informatie te vinden over bijvoorbeeld verzendkosten en retourneren. Wil je iets kopen, heb je vragen, of heb je me om een andere reden nodig? Stuur dan een mailtje naar suz@fashionisaparty.com.

Fijn weekend!


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties