logo
24 August 2013

Nog steeds in de Suz shop!

Deze week heb ik het aanvullen van de Suz shop overgeslagen. Er staat namelijk nog zoveel in! Ik hoop dat jullie wat plaats maken voor mij, zodat ik snel weer een hoop toe kan voegen zonder dat het overzicht verloren gaat (en nou niet zeggen dat dat al gebeurd was ;)). In deze post wat voorbeelden van items die nog steeds op een nieuwe eigenaresse wachten (maar er zijn er dus nog veel meer!).

 photo Suzshop25mei4.jpg
 photo suzshop27april24.jpg
 photo suzshop20april9.jpg
 photo Suzshop6juli20.jpg
 photo Suzshop11mei4.jpg
 photo Suzshop6juli6.jpg
 photo suzshop20juli069.jpg
 photo Suzshop27juli2.jpgMisschien heb je wat gemist en loop je nu alsnog tegen je droomvondst aan? Ik hoop het!

Meer informatie over deze items (prijzen, staat, etc.) vind je op de Suz shop. Daar vind je ook meer informatie over verzendkosten en dergelijke.

Fijne zaterdag!


Foto’s door mij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties