logo
22 August 2013

Outfit – Butterflies

Gepost in mijn outfits

Eígenlijk is deze broek zó kinderachtig. Bovendien zijn de vlindertjes niet eens heel mooi en is het model broek niet eens echt flatterend. Toch kon ik deze broek echt met geen mogelijkheid “weg” doen tijdens mijn make-under. Hij heeft een enorme aantrekkingskracht op me en -gezien mijn soms een tikkeltje kinderachtige stijl- misschien is dat ook wel niet heel gek. Toch wilde ik eigenlijk juist een beetje van dat kinderachtige af en is zo’n broek niet echt meer mijn stijl, waardoor ik besloot hem deze (na)zomer nog te dragen en hem daarna vaarwel te zeggen.

Of ik nu niet ontzettend tegenstrijdig aan het lullen ben over een broek die ik aan de ene kant wel leuk en aan de andere kant niet leuk vind? Ja, klopt. Maar ik schreef toch al eerder dat dit voelt als een ‘overgangsjaar’? Als een belangrijk ‘change of style’ jaar in mijn leven? Dus logisch dat mijn oude en mijn nieuwe stijl dan soms met elkaar botsen, toch?

De broek is dus vooral de ‘oude Suz’ (wat klinkt dit schizofreen), maar de rest is echt de ‘nieuwe Suz’. De top is er één waar ik heel blij mee ben, want hij is heel tijdloos, in veel seizoenen te dragen en eindeloos te combineren. Hij is dan misschien ook een tikje saaiig, maar in mijn stijl zit de spanning ‘m toch niet in de afzonderlijke kledingstukken, maar meer in de combinaties die ik ermee maak.

Wat is het meest kinderachtige item uit jouw garderobe?

P.S. Al gelezen hoe ik mijn haar hier heb gedaan?

 photo Outfit-Butterflies2.jpg
 photo Outfit-Butterflies6.jpg
 photo Outfit-Butterflies1.jpg
 photo Outfit-Butterflies4.jpg
 photo Outfit-Butterflies3.jpg
 photo 3cab84dd-dfaf-49cb-8a82-24ce21e3a00c.jpg
 photo Outfit-Butterflies7.jpg
Only gebroken witte chiffon top
Primark broek met vlinderprint
Bullboxer bruine sandalen met turquoise zool
Primark zwart/witte tas
Models Own nagellak in ‘Nyla Nude’ (kun je hier vinden)


Foto’s door Yara Verheij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties