logo
8 August 2013

Outfit – De number dress

Gepost in mijn outfits

De number tee heb ik vorige zomer dan wel een paar keer geprobeerd, ik kwam aan het einde van het seizoen toch een beetje ‘van een koude kermis thuis’. Dat wil zeggen: ik vond ‘m leuk voor een keer, maar zoals ik eens in een Bullboxer blog schreef: I don’t wannabe a number.

Echter, een jurkje klonk me al heel wat beter (vrouwelijker!) in de oren dan een t-shirt. En ook al vind mijn omgeving dit net een ‘nachtjapon’, ik voelde me heerlijk in mijn ‘number gewaad’. Vooral met een lekkere oma zonnebril en een divarode lipstick en wel ja joh: ik gooide er ook maar wat legerprint tussendoor. Veel contrast, helemaal Suz.

Ik vind het echt heel erg leuk en ben ook altijd best trots als ik een item dat eerst niet zo als ‘mij’ voelde, heb weten te stylen op een manier dat het wél als ‘mij’ gaat voelen. Dat bewijst voor mij ook dat kleding zo ontzettend afhankelijk is van haar context en dat het er dus maar vanaf hangt hoe je iets draagt of je het mooi, lelijk, bijzonder of wat dan ook vindt.

Wat vind jij van m’n nachtjapon?

 photo Outfit-Denumberdress3.jpg
 photo Outfit-Denumberdress5.jpg
 photo Outfit-Denumberdress7.jpg
 photo Outfit-Denumberdress1.jpg
 photo Outfit-Denumberdress4.jpg
 photo Outfit-Denumberdress6.jpg
 photo Outfit-Denumberdress2.jpg
Only number dress (kun je hier vinden zonder mouwen)
vanHaren sandaaltjes met legerprint
Neo Vision Eyewear retro zonnebril (kun je hier vinden)
Yves Saint Laurent pure lipstick in ‘no. 137′


Foto’s door Bas Visserman.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties