logo
3 August 2013

Outfit – Exotische temperaturen

Gepost in mijn outfits

Eén van de voornaamste redenen waarom ik op vakantie zou gaan als ik kon, is omdat ik -net als meer mensen- veel behoefte heb aan zon. Zon die zich in Nederland nogal eens niet laat zien. Maar wauw, wat was dat de afgelopen weken anders! Outfit foto’s maken was nog nooit zo’n pretje, want dan kon ik eindelijk achter mijn laptop vandaan en lekker het zonnetje op mijn gezicht laten schijnen. Op dit moment is het bijna onvoorstelbaar dat ik over een paar maanden weer totaal zal staan te verkleumen… het weer is wat dat betreft echt iets magisch, vind ik.

Naast een verlaten spoor – waar ik inmiddels meer dan gretig gebruik van heb gemaakt- had ik al een tijdje nog een outfitfotowens op mijn lijstje staan: een zebrapad. Maar ja, zie maar eens een zebrapad te vinden waar je midden op de dag de boel op kunt gaan staan houden. Zelfs bij onderstaand relatief rustige zebrapad moesten we nog zo’n driehonderd keer aan de kant, máár dan heb je ook wat: outfit foto’s.

Ik vind het effect van deze hoed echt geweldig: dat ik een soort van sluier van “schaduwgaatjes” over mijn gezicht krijg als de zon schijnt. Het heeft iets super mysterieus. Verder moet ik eerlijk bekennen dat ik hier gewoon het luchtigste uit de kast heb getrokken wat ik kon vinden (op de schoenen na misschien), want aangezien deze foto’s zijn gemaakt op waarschijnlijk de warmste dag van 2013, was dat eigenlijk het enige criterium: luchtigheid.

Dus: wat vind je van mijn luchtige outfit?

 photo Outfit-Exotischetemperaturen2.jpg
 photo Outfit-Exotischetemperaturen3.jpg
 photo Outfit-Exotischetemperaturen1.jpg
 photo Outfit-Exotischetemperaturen6.jpg
 photo Outfit-Exotischetemperaturen8.jpg
 photo Outfit-Exotischetemperaturen5.jpg
 photo Outfit-Exotischetemperaturen4.jpg
 photo Outfit-Exotischetemperaturen7.jpg
Object gedrapeerde top
H&M Trend shorts met spiegeltjes (hier kun je een zwarte look-alike vinden)
vanHaren flatjes met enkelbandje en studs (kun je hier vinden)
H&M zwarte floppy hoed (hier kun je een look-alike vinden)
Pieces leren shopper (kun je hier vinden)
Rimmel Salon Pro nagellak in ‘371 Sea Green’ (kun je hier vinden)


Foto’s door Yara Verheij.

  • Like deze post op Facebook:
Dit wil je vast ook lezen
Reacties